Butiksbiträden som vill arbeta extra sökes i Eskilstuna

Butiksbiträden som vill arbeta extra sökes i Eskilstuna

Butiksbiträden som vill arbeta extra sökes

Är du en glad och positiv person som anser att service är viktigt? Anser du även att kunderna ska få en bra upplevelse efter att ha besökt butikerna i Eskilstunas innerstad? Randstad söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill kunna arbeta extra. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som butiksbiträde kommer du ha varierande arbetsuppgifter så som att plocka varor, stå i kassa och hjälpa kunder.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Som butiksbiträde ska du vara oerhört flexibel då du kommer att arbeta hos flera kunder i Eskilstunas innerstad samt att du ska ha möjlighet att kunna börja arbeta på kort varsel. För att få arbeta som butiksbiträde ska du vara minst 18 år, prata och förstå god svenska samt att du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier eller annat arbete.

Meriterande om du har arbetat inom handel tidigare eller har en viss kassavana.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För att få mer information kring tjänsten, se följande länk: https://drive.google.com/open?id=1Xdin-89iiIeE3cp21rtZNgJHEar5J0hv

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Victoria Falk, victoria.falk@randstad.se eller Malin Widoff, malin.widoff@randstad.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.