Säljare / Projektsäljare till expansiva RMS

Säljare / Projektsäljare till expansiva RMS

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för att driva projekt från början till slut, från det först mötet med kund till monteringen av det färdiga lagersystemet.
Det är ett varierande arbete med stort fokus på säljprocessen, där du arbetar mot både nya- och befintliga kunder.

Du kommer att arbeta rådgivande mot kunden med behovsanalyser och presentationer av kundanpassade lösningar. Din administrativa sida kommer väl till pass för att ta fram offerter, rapporter och uppföljning för att tydligt följa hur dina affärer utvecklas.

VEM SÖKER VI?
För att göra succé i rollen söker vi dig som är affärsmässig och noggrann, med öga för detaljer och som utför ditt arbete med stort engagemang. Rollen är verksamhetsnära där frågeställningarna på ditt bord kommer att vara varierande, utmanande och intressanta.

För rätt person innebär detta också stor handlingsfrihet med en möjlighet att själv påverka och genomföra förändringar – både internt som externt.

Krav
  • B-körkort
  • Minst 2 års erfarenhet av liknande bransch
  • Minst 2 års erfarenhet av försäljning
Har du även arbetat med CRM-system är det meriterande.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?
Vi är ett mellanstort bolag med god sammanhållning där kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag med korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar.

Som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Din arbetsplats kommer att vara på vårt huvudkontor i Svista, Eskilstuna. Du kommer att arbeta i Södermanland, Stockholm med närliggande län.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rmslager.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM OSS
Vi är Sveriges mest kompletta leverantör av lagersystem och tjänster för moderna logistikmiljöer. Under våra 27 år som leverantör till företag verksamma inom lager och logistik har vi utvecklats till att idag vara en helhetsleverantör i framkant. Med ordning och reda på lagret vill vi att våra kunder får ut maximalt av sin verksamhet. Lagret ska både vara en säker och effektiv arbetsplats.

Vårt huvudkontor med tillhörande lager finns i Eskilstuna men vi har också ett försäljningskontor i Länna, Stockholm.
Våra kunder finns i hela Sverige.