Säljare till RMS Lagerinredningar - Sveriges bästa Lagerinredning

Säljare till RMS Lagerinredningar - Sveriges bästa Lagerinredning

Att jobba som säljare hos oss är en varierande roll och du är delaktig i det mesta i säljprocessen. Du är med kunden från första rådgivning till offert, leverans och montering av det färdiga lagersystemet. Arbetet sker gentemot lager, industri, tredjepartslogistik företag och distributionsföretag. Du kommer att arbeta med hela vårt sortiment och förväntas kunna erbjuda kunder både helhets -och speciallösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Skapa en plan för marknadsbearbetningen av ditt distrikt.
  • Boka möten med både nya och befintliga kunder.
  • Genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar och avtalsskrivning
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rmslager.se/
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett starkt gäng på drygt 20 st. anställda inom RMS Lagerinredningar som samarbetar bra och hjälper varandra. Vi är Sveriges mest kompletta leverantör av lagersystem och tjänster för moderna logistik miljöer. Under våra 30 år som leverantör till företag verksamma inom lager och logistik har vi utvecklats till att idag vara en helhetsleverantör i framkant. Med ordning och reda på lagret vill vi att våra kunder får ut maximalt av sin verksamhet. Lagret ska både vara en säker och effektiv arbetsplats. Våra kunder finns i hela Sverige.

Verksamheten arbetar nära systerföretaget Södergrens Metallindustri AB som hjälper till att producera vissa produkter till lagermiljön. Vår ambition är att växa kraftigt de närmaste åren. Vi ska främst växa på den svenska marknaden, men ser också en möjlighet att etablera oss i de övriga nordiska länderna. Vi satsar även på att utveckla verksamhetens innehåll och områden. Våra medarbetare är avgörande för att vi ska lyckas med våra planer. Du får därför som medarbetare hos RMS en stor möjlighet att få vara med att påverka. Men det finns också en förväntansbild om att du ska göra det. Vi tycker att det ligger mycket i mottot "frihet under ansvar".