Utesäljare - rexel

Utesäljare - rexel

VILL DU VARA MED OSS I EN STOR SATSNING MOT ATT BLI SVERIGES MODERNASTE ENERGITEKNIKDISTRIBUTÖR?

ÄR PASSION, INNOVATION & FÖTROENDE, ORD SOM DU STOLT KAN STÅ BAKOM?

DÅ ÄR DET DIG VI SÖKER!


Vi på REXEL söker nu vår nästa kollegor och stjärnor!

SOM SÄLJARE...

... hos oss kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen inom B2B och våra installatörskunder där målet du siktar mot stavas ny- och merförsäljning. Du kommer arbeta i tätt samarbete med chefer, säljkollegor och övriga avdelningar för att hitta nya affärsmöjligheter. Du fyller din kalender med kundmöten i ditt distrikt. Dina vardagar spenderar du också med att förvalta befintliga kunder till långvariga relationer. Vinsten som väntar vid målsnöret? Nöjda kunder såklart! I dialog med kund, kommer du även utföra behovsanalyser och identifiera potentiella lösningar för att skapa lönsamhet för båda parter.

Arbetet innebär mycket resor inom ditt distrikt. Vardagen spenderas ute hos våra kunder. Lämplig bostadsort skulle kunna vara tex Eskilstuna, Strängnäs, Katrineholm, Örebro.

Vi söker dig som

... ser dig själv som en orädd, problemlösande person som har förmågan att kommunicera komplexa idéer på ett enkelt sätt och med din erfarenhet förutsätter vi att du vill utmana våra arbetssätt för att hålla oss och våra partners i framkant inom branschen. Vi söker helt enkelt dig som, precis som vi, med känsla och hjärta vill hjälpa bolag att stärka sin verksamhet internt och externt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning, en stor teknisk förståelse och är genuint intresserad av människor. Människan är viktig för oss och laget före jaget Tillsammans
  • Sa vi att vi önskar någon som ska bidra med positiv energi? Vi tror i alla fall att du kommer komma riktigt långt på det och vi kommer sätta stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.
  • Du uppskattar att jobba i en föränderlig men trygg verksamhet där långsiktigt lärande är i fokus.
  • Med nyfikenhet, kreativitet och en stor vilja kommer du att komma långt!
  • Bygger din struktur genom att använda och förstå affärssystem och manövrerar lätt i program som du gärna optimerar för att få ett riktigt bra säljstöd.
VARFÖR REXEL?

Vår vision är att bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör. Det innebär att vi ständigt utvecklar vår affär, inte minst online, för att göra det enkelt och smidigt för våra kunder. Vi driver elektrifieringen av samhället med hållbarhet i fokus. Det innebär att du som jobbar hos oss är med och driver utvecklingen till ett mer hållbart samhälle.

Vår kultur kallar vi för The Rexel way - Visst vill DU bli en del av den? För oss är kulturen viktig och unik. Därför arbetar vi ständigt för att utveckla och bygga den starkare. Grunden är våra kärnvärden, förtroende, innovation och passion som vi har som ledord när vi tar beslut och i hur vi bemöter varandra och andra.

Är du redo för en utmanande resa men med oändliga möjligheter? SÖK NU!
Vi ser fram emot att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse.

PLATS: Eskilstuna, Strängnäs, Katrineholm, Örebro.

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön. Tjänstebil.

ANTAL TJÄNSTER: Flera.

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. Läs mer här FSK Rekrytering eller skicka in enl nedan. Vi ses!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Rexel med Fskgroup.
Ansvarig rekryterare är Alfred Segerfridh, 070-91 67 616.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!


www.rexel.se