Revisionsassistent till PwC (Studenter se hit!)

Revisionsassistent till PwC (Studenter se hit!)

Revisionsassistent till PwC (Studenter se hit!)

Tillsammans med PwC kan vi erbjuda dig som ekonomistudent på högskola ett värdefullt extrajobb vid sidan av dina studier. Här får du möjlighet att arbeta inom revision på en av världens främsta revisionsbyråer. Det blir inte bara extra klirr i kassan utan även en tung rad i ditt CV.

Om tjänsten
I rollen som revisorsassistent kommer du att tillsammans med PwC´s personal genomföra delar av revisioner. I många fall gäller revisionen årsredovisningar från PwC´s kunder men det kan också gälla andra typer av revisionsrelaterade uppdrag. Vissa revisioner kan göras internt på PwC och andra revisioner genomförs i kundens verksamhet. PwC kommer att utbilda dig inom revision och till din hjälp i verksamheten har du erfarna kollegor som stöttar dig.

Vår förväntning är att du som söker kan arbeta 2 - 3 dagar i veckan och du kommer att ha möjlighet att planera ditt arbete efter dina studier.

Du som tar examen sommaren 2020 har möjlighet att säkra en heltidsanställning (i mån av plats) hos PwC redan efter din examen. Du som tar examen 2021 har möjlighet till ett långsiktigt extraarbete med eventuell heltidsstjänst (i mån av plats) hos PwC efter din examen 2021.

I din roll som revisionsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Granskning och dokumentation av årsbokslut och årsredovisningar
  • Analytisk granskning av resultat- och balansräkningar
  • Viss kundkontakt i samband med uppföljning av utför granskning
Om dig
Du är en nyfiken och analytisk person som gärna lyfter på stenar för att närmare undersöka vad som finns i det dolda. Noggrannhet, ordning och reda är naturligt för dig och standardisering håller du varmt om hjärtat. Du känner på dig att revision är en känslig verksamhet och därför är du extra vaksam i kommunikation med dina kunder för att inge förtroende.

Viktigt för tjänsten är:
  • Högskolestuderande inom Ekonomi (Examen 2020 eller 2021)
  • Svenska, god förmåga i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I den här rekryteringen använder vi tester som skickas ut via mail - håll koll i skräpposten så att mailet inte hamnar där.

Om kunden
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 45 000 kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ola Ekehult via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, ekonomi, extrajobb, studentjobb, revision, revisionsassistent, revisions assistent, ekonomi assistent, extra jobb
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.