Företagssäljare till kund i Västerås

Företagssäljare till kund i Västerås

Professionals Nord söker för kunds räkning hungriga företagssäljare till ett härligt B2B säljteam i centrala Västerås. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kunden, frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som företagssäljare arbetar du med bearbetning av varma kunder med försäljning av ett av några av Sveriges ledande affärsmagasin. Tillsammans med ditt team sätter ni gemensamma mål varje dag och du sätter även egna mål för dagen och veckan. Du sköter ditt arbete med telefonen som redskap med uppgift att ringa och prata med företagare i Sveriges näringsliv och erbjuda dem prenumerationer av olika affärsmagasin. Arbetsdagen varvas sedan med försäljning, coachande säljmöten, egna studier kring produkten du säljer och roliga aktiviteter och säljtävlingar.

Du erbjuds:
  • En heltidstjänst med trygga anställningsvillkor motsvarande ett kollektivavtal genom branschorganisationen Kontakta, arbetstid måndag-fredag 08:00-17:00, goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag, garantilön + provision och bonus m.m.
  • Introduktion och kontinuerlig utbildning samt individanpassad coachning under hela din karriär.
  • Fantastisk kontorsmiljö i hjärtat av Västerås med lika fantastiska kollegor och en stämning där framgångar firas.
  • Möjlighet att själv påverka din lön genom både garantilön, provisionsmodell och bonusar.
Vi söker dig som:

Har ett genuint driv och som aldrig ger upp, har du det, vet vi att du kommer att lyckas. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning men det är inget krav, du får lära dig allt du behöver kunna. Vidare trivs du i en resultatinriktad miljö med högt tempo där ingen dag liknar den andra. Vi tror även mycket på att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i rollen som företagssäljare. Du är social, utåtriktad och vågar ta för dig. Du är en stjärna på att bygga relationer och skapa en magisk stämning på kontoret tillsammans med dina kollegor såväl som i kontakten med dina kunder. Krav för tjänsten är att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!