Embeddedutvecklare sökes!

Embeddedutvecklare sökes!

Vill du bli en del av en arbetsplats som växer och växer, där varje individs utveckling står i absoluta fokus? Är du en hungrig och nyfiken person som vill få chans att på riktigt påverka din utveckling på en arbetsplats med näst intill oändliga möjligheter? Är du dessutom en fena på mjukvaruutveckling och vill arbeta som Embeddedutvecklare på en arbetsplats som verkligen bryr sig om att du har hjärtat på rätt ställe? Då ska du söka tjänsten som Embeddedutvecklare hos vår kund i Eskilstuna.

Information om tjänsten

Vi på Professionals Nord söker alltså en Embeddedutvecklare för spännande uppdrag hos vår kund i Eskilstuna. Du kommer att tillhöra en ny arbetsgrupp som står under en riktigt intressant tillväxtfas och som nu behöver förstärka teamet med fler mjukvaruutvecklare inom inbyggda system. Hos vår kund, som är ett entreprenörsdrivet konsultföretag, trivs du som vill ha en attraktiv arbetsplats med flexibla arbetstider och trevliga förmåner samtidigt som du förväntas vara engagerad i din egen utveckling med en drivkraft i att alltid sträva framåt för att nå dit du vill.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Flexibla och intressanta uppdrag hos både stora och mindre stora kunder.
  • Härliga personalaktiviteter både på och utanför jobbet som stärker teamet.
  • Utvecklingsmöjligheter hos ett privatägt företag i en trygg organisation.
Arbetsuppgifter

Du kommer att spendera dina dagar ute på konsultuppdrag hos vår kunds egna kunder men har även möjlighet att arbeta från vår kunds kontor beläget i centrala Eskilstuna, du bör även kunna vara resbar med max en timmes radie från kontoret. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter att variera beroende på vilket uppdrag du kommer att tillhöra. I stora drag kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att arbeta med inbyggda system och utveckla mjukvara som interagerar med hårdvara inom olika områden mot kunder inom främst transport- och industrisektorn.

Krav för tjänsten:
  • Civilingenjörsutbildning gärna inom robotik, mekatronik, elektronik eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet inom mjukvaruutveckling.
  • Kompetens inom C.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Simulink samt erfarenhet av att arbeta inom fordonsindustrin.

Vi söker dig som:

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund, stor vikt kommer därför att läggas vid din personlighet under rekryteringsprocessen. I rollen som Embeddedutvecklare är det viktigt att du är flexibel då du kommer att arbeta med olika upplägg hos olika kunder och trivas med den typ av omväxling. Du kommer att axla rollen som ambassadör för vår kunds kunder och är deras ansikte utåt vilket ställer krav på dig att vara en god representant, anpassa dig till kundens miljöer samt vara social och fungera i grupp.

START: Under hösten med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!