Verktygsställare till Preciform sökes!

Verktygsställare till Preciform sökes!

Om tjänsten

Vi söker nu 2-3 verktygsställare till Preciform i Eskilstuna. Preciform är en system- och komponentleverantör till fordons- och säkerhetsindustrin. Produktportföljen består i huvudsak av monterade produkter, formsprutade plastkomponenter samt formade plåtkomponenter. Preciform har 120 års erfarenhet av bearbetning av plåt och komponenter med fina synliga ytor för konsumentprodukter.

I rollen som verktygsställare ansvarar du för tillverkning av produkter i deras formsprutor, att genomföra verktygsbyten, kvalitetskontroller och övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter. I arbetet ingår även att hålla en god ordning och reda samt bidra till avdelningens och företagets måluppfyllelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Producera enligt plan till rätt kvalitet, kvantitet och vid rätt tidpunkt
  • Genomföra verktygsbyten
  • Bevaka och styra att förutbestämda kvalitetsnivåer upprätthålls
  • Trimma och utföra ändringar/justeringar för att uppnå rätt kvalitet
  • Följa gällande rutiner i form av arbetsinstruktioner och checklistor
  • Utföra förebyggande underhåll samt tillsyn på maskiner och kringutrustning
  • Rapportera och visualisera avdelningens resultat i tillhörande uppföljningssystem
Din profil

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Preciforms verksamhet inom formsprutning. Du har tidigare erfarenhet som ställare, god kännedom inom formsprutning och tidigare arbetat med plast. Du har god kunskap på hur de olika processparametrarna inverkar på produktkvalitet och cykeltider.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är en naturlig lagspelare som har stort intresse för teknik och är snabblärd. Du är en ansvarstagande person som är självgående, flexibel och stresstålig.

Vänta inte med din ansökan då rekryteringen sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdag.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.