Säljare med ambition och vilja

Säljare med ambition och vilja

Tjänsten:
Som säljare hos Potmix Products kommer du arbeta på den svenska marknaden där hela Sverige är ditt arbetsområde. Du kommer sälja allt ifrån reparationsasfalt till asfaltmaskiner - utefter kundens behov. Du kommer förvalta befintliga kunder samt förvärva nya. Potmix Products har en mycket stor portfölj av köpande kunder och det är den du kommer arbeta mest aktivt med. Uppdelningen av befintliga och nya kunder är ca. 80 % / 20 %. Du utgår ifrån kontoret i Kungsör där du arbetar via telefon men även resa en del för att möta kunden. Du får en tjänstebil för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Tjänsten innefattar konkurrenskraftig lön och möjligheter till avancemang inom en växande organisation.

Uppbackning:
Vi vet att det tar tid att växa in i en senior roll i en kunskapskrävande marknad. För att du ska kunna möta våra förväntningar kommer vi att utbilda dig både internt och externt. Vi kommer lära dig asfalt och om våra produkter. Du kommer även få stöd att lära dig den marknad vi är verksamma i och sättet vi arbetar på.

Kvalifikationer:
Du är en positiv och driven person som vill ta nästa kliv i ditt yrkesliv. Du brinner för affärer och har viljan att vinna. Du tycker om att träffa samt prata med andra människor. Du har hög social kompetens och sätter kunden i fokus. Du bör ha erfarenhet av försäljning och du vet framförallt vad som krävs för att lyckas. Om du har arbetat mot bygghandel, industriella, entreprenad och/eller kommunala kunder är det positivt men inget krav. Vi ser helst att du bor i närheten av Kungsör (Eskilstuna, Västerås, Örebro etc.).

Lön & Förmån:
  • Fast lön med bonus
  • Tjänstebil
  • Pension
  • Hälsovårdsbidrag
Utbildning:
  • Gymnasium
  • Tidigare erfarenhet av CRM är positivt. Potmix Products arbetar med FORTNOX.
  • God datavana och grundläggande kunskaper i MS Office paketet.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Andra språk är en bra merit.
  • Körkort: B
Kontaktperson i annons:
Mattias Kun mattias@potmix.com, 010-1018033 eller 070 - 77 00 814

Intervjuer kommer ske löpandes. Tjänsten tillträds omgående eller efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Mattias Kun
Telefon 010-1018033
Email Mejla Mattias Kun
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Potmix Products tillverkar reparationsasfalt samt tillhandahåller asfaltmaskiner för den nordiska anläggningsmarknaden sedan 2004. Asfaltprodukterna tillverkas i Kungsör, där även vårt huvudkontor finns. Kunder är kommuner, de stora entreprenörsbolagen samt byggvaruhandeln. Se mer på: www.potmix.se.

Verksamheten i Sverige har en dominerande ställning på marknaden. Vi befinner oss i en expansiv fas och har flera intressanta projekt som ska genomföras. Vi växer kraftigt och behovet av att stärka försäljningskåren är stor. Om du är driven och vill arbeta i en ambitiös organisation ska du söka denna tjänst.