Supporttekniker till välkänt företag i Eskilstuna

Supporttekniker till välkänt företag i Eskilstuna

Om tjänsten

Är du supporttekniker ute efter ett nytt uppdrag? Till ett välkänt företag i Eskilstuna söker vi nu en supporttekniker. Uppdraget förväntas starta början av juni för att pågå fram till sista augusti 2019- med god chans till förlängning. Urval och intervju sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet som supporttekniker är omväxlande och händelserikt. Som supporttekniker arbetar du med att ge hjälp över telefon och mail till kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system. I företagets ärendehanteringssystem registrerar du alla de incidenter och förfrågningar som rapporteras via telefon, mail och webb.Vidare kommer du även ta emot kunder som behöver hjälp med utrustning, ta emot varuleveranser samt hantering av in och utlämning av utrustning som skall/har hanteras av tekniker.

Vem är du?

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Vidare bör du besitta en god teknisk kunskap och vana från felsökning och problemhantering av PC i nätverksmiljö.

Vi ser det även som nödvändigt att du har kunskaper inom följande:
  • Microsofts klient-, serverplattform och operativsystem, SystemCenter-familjen, Windows 7 och Windows 10, O365
  • Kunskap i administrationsverktyg med koppling mot AD, Exchange
  • Kunna hantera olika fjärradministreringsverktyg
  • Vara välbevandrad i MS Office 2010 - 2016, O365 inkl. Outlook Webb Access
  • Känna till och vara bekväm med ITIL v3 och ITSM.
  • Ha goda kunskaper i och omkring hur mobiltelefoner (Smartphones), i-pads och andra mobila enheter fungerar.
Som person tror vi att du är stresstålig och serviceminded med ett professionellt agerande och kundperspektiv. För att bli framgångsrik som supporttekniker tror vi att du besitter en god social kompetens.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Anna Kjellvi
Telefon 0197663701
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (2 dagar kvar)