Refill Planner för uppdrag hos global fordonskund i Eskilstuna!

Refill Planner för uppdrag hos global fordonskund i Eskilstuna!

Har du starka analytiska färdigheter samt kunskaper inom logistik och lagerförvaltning? Just nu söker vi en Refill Planner för uppdrag i Eskilstuna! Uppdraget förväntas starta i mars för att pågå till sista augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Refill Planner ansvarar du för att analysera dagliga eller veckovis genererade köpförslag och kritiska lagernivåer, samt vidta åtgärder för att säkra lagertillgängligheten. Detta görs för varje påfyllningsflöde baserat på efterfrågan på varje marknad. Arbetet är självständigt och fritt men kontrollerat utifrån vissa dagliga eller veckovisa deadlines.

I rollen ansvarar du även för påfyllning av två eller flera distributionscentrum i världen. Du kommer i nära samarbete med kollegorna där, verka för att proaktivt hitta lösningar på befintliga eller framtida utmaningar. En central del av ansvaret är att analysera och följa upp prestanda, rapportera och vidta omedelbara korrigerande åtgärder vid avvikelse från mål.

Kontinuerliga förbättringar är ett fokuserat område där du som Refill Planner kommer att spela en viktig roll. Eftersom rollen är mångsidig och funktionen ingår i många aspekter av försörjningskedjan finns det möjlighet att expandera din kunskap och erfarenhet på många olika områden. Medan positionen består av obligatoriska och kritiska operativa uppgifter kräver det också att du aktivt deltar i din egen utveckling inom rollen. Du är i många aspekter inom den dikterande nivån i vilken du växer, både personligen och professionellt.

Vem är du?

Vi tror att du har en universitetsexamen inom logistik eller matematik/statistik eller erfarenhet som motsvarar samma kunskapsnivå. För att du ska trivas i rollen som Refill Planner tror vi att du har starka analytiska färdigheter samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskap ibland annat QlikView, VBA och .NET.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom initiativtagande, driven och ha förmåga att arbeta både självständigt och med andra för att nå gemensamma mål. Du tycker om att arbeta med stor mängd data och att utföra djupanalyser. Vidare har du möjlighet att presentera resultatet av analysen på ett strukturerat och förståeligt sätt.

För tjänsten krävs kunskaper inom logistik och lagerförvaltning både i praktiken och teoretiskt. Du kommer arbeta i en global miljö, vilket kräver mycket god kommunikationsförmåga och ett kundfokus. För att bidra till utveckling behöver du självständigt kunna identifiera och driva förbättringar i teamet.

Flytande engelska i tal och skrift krävs för tjänsten. Ytterligare språk är meriterande.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 feb (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.