Pricing Manager för uppdrag hos spännande fordonskund i Eskilstuna!

Pricing Manager för uppdrag hos spännande fordonskund i Eskilstuna!

Till global fordonskund i Eskilstuna söker vi nu en Pricing Manager för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i slutet av januari för att pågå i nästan ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Pricing Manager ansvarar du för att implementera och behålla delpriserna mot företagets återförsäljarnätverk. I det dagliga arbetet samverkar du med utsedda återförsäljare från hela regionen genom att hantera prisklagomål och speciell prissättning, och genom ett nära samarbete kommer du att stödja återförsäljare att få mer affärer och öka deras marknadsandelar. Du kommer också att ta hand om att ständigt förbättra återförsäljarens prisupplysning och göra utbildning om hur man gör detaljhandelpriser enligt företagets värdebaserade prissättningspolicy.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Pricing Manager söker vi dig med:
  • Stort kund- och affärsfokus
  • Analytiska färdigheter - Att kunna se trender och avvikelser
  • God laganda som älskar att lära sig, lyssna och dela med sig
  • Utmärkt kommunikations- och problemlösningsförmåga
  • Förmåga att lära sig pris, system och marknadskunskaper
  • Goda språkkunskaper - främst i svenska och engelska.
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.