Inköpare inom el och elektronik för uppdrag hos fordonskund i Eskilstuna!

Inköpare inom el och elektronik för uppdrag hos fordonskund i Eskilstuna!

Är du intresserad av kommersiellt arbete inom el och elektronik? Letar du efter en spännande framtid som involverar nya innovativa tekniker inom elektrifiering där ett exempel är autonoma maskiner? Vi söker dig med erfarenhet inom inköp eller av kommersiellt arbete inriktat på konstruktion eller produktionsmiljö, låter det intressant? Sök då till tjänsten som Inköpare inom El och Elektronik för uppdrag hos vår globala fordonskund i Eskilstuna! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till slutet av juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Inköpare inom El och Elektronik ingår det att arbeta kommunikativt med både interna och externa aktörer. Vidare ingår också att kunna framföra sina idéer på ett affärsmässigt sätt, samarbeta för att nå resultat samt att vara handlingskraftig
Tjänsten innefattar att arbeta med hela inköpsprocessen. Du kommer också att delta som inköpsrepresentant i kommande produktutvecklingsprojekt för ditt tilldelade sortiment.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kommersiella förhandlingar och avtal
  • Tidig involvering av leverantörer i nya produktutvecklingsprojekt
  • Målstyrning inom kvalitet, leverans och kostnadsutveckling
  • Medverka, implementera och stödja våra leverantörsstrategier
  • Löpande hantera dagliga frågeställningar inklusive problemlösning
Vem är du?

Till rollen som Inköpare söker vi dig med minst fyra års erfarenhet av inköp, alternativt att du har arbetat kommersiellt inom konstruktion eller i produktionsmiljö. Det är meriterande om du har kunskap om mjukvara i komplexa system. Vi söker dig som är en kommunikativ, affärsdriven och handlingskraftig person som trivs att samarbeta i grupp.

För tjänsten behöver du ha en högskoleingenjörs- eller ekonomexamen. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.