Till vår verksamhet i Eskilstuna söker vi fler engagerade medarbetare. Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar. Har du yrkesbevis och dokumenterad erfarenhet inom entreprenadverksamhet? Sök jobbet redan idag då vi genomför urvalet löpande.

Inom Peabs verksamheter jobbar vi med alla typer av projekt och dessa varierar över tid. I dagsläget är stort fokus på bostäder samt vårdboenden. Vi har en bra blandning av våra projekt vilket vi ser bidrar till mindre konjunkturkänslighet samt skapar en trygghet i vår verksamhet för våra medarbetare.

Om tjänsten

Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra till att bli det vinnande laget. Vi är starkt förankrade i vår värdegrund JUPP (jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga) och vi vill att alla ska känna sig välkomna till Peab och våra arbetsplatesr. Vi jobbar för varandra och har projekten och kunden i fokus. Våra medarbetare förstår att en nöjd kund är en förutsättning för fortsatt samarbete. De som jobbar hos oss har inget problem med att röra sig mellan större och mindre projekt eller byggserivice.

Det är ett krav för tjänsten att du har yrkesbevis för träarbete, B-körkort och erfarenhet som snickare samt att du talar svenska obehindrat. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Vi söker ca fem snickare.

Vill du arbeta i ett jordnära företag som brinner för nöjda kunder?
Mer info
Kontaktperson Evelina Falk, HR-Generalist
Telefon 0725334429
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.