Projektledare/Entreprenadingenjör

Projektledare/Entreprenadingenjör

Som entreprenadingenjör arbetar du som en projektledare mitt i projekten, nära arbetschefen och projektets platschef. Dina arbetsuppgifter spänner över flera intressanta områden då du jobbar med tidplaner, produktionskalkyler, avstämningar och prognoser. Du utmanas i problemlösning för att tillmötesgå kundens behov vilket kräver förmåga att leverera lösningar med en serviceinriktad attityd. Du förväntas ha en ekonomisk medvetenhet som säkerställer både kundens budget och Peabs affärsmässiga principer. Du är van att strukturera ditt arbete och ha en prioriteringsordning där du initierar olika aktiviteter. Som entreprenadingenjör projektleder du och tar viktiga beslut både på egen hand och i samarbete med platschefer som är formellt ansvariga.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och spännande arbete. Du får stort utrymme för påverkan i din roll och på projektets framgång. Vi är det lokala byggföretaget med familjekänsla samtidigt som vi har styrkan och resurserna i en stor koncern. Hos oss får du värdefulla nätverk, bra verktyg och en ständig kompetensutveckling.

Du bör ha god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller annan relevant utbildning. 2-5 års erfarenhet av projektledning från byggbranschen är önskvärt. Har du erfarenhet från andra roller från branschen är det givetvis meriterande.

För att du ska passa in i rollen ser vi att du är strukturerad, självständig och har stark integritet vilket innebär att du jobbar efter god affärsetik och fasta principer. Givetvis har du en ekonomisk medvetenhet vilket innebär att du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Vi har valt annonseringskanaler varför vi undanber oss försäljning av annonsering.

Du har körkort och tillgång till egen bil.
Mer info
Kontaktperson Paul Strand, Arbetschef
Telefon 0733375236
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.