Är du Peabs nästa Entreprenadingenjör?

Är du Peabs nästa Entreprenadingenjör?

Som Entreprenadingenjör i Peab är du en nyckelperson i vår organisation. Du blir den som håller i produktionsförberedelser och upprättandet av olika planer. Du kommer att ha många kontaktytor med kunder, leverantörer samt internt inom Peab. I din roll kommer du att upprätta anbudskalkyler/budget tillsammans med arbetschef och platschefer. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer även att fungerar som stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i olika projekt.

Jobbet är spännande, dynamiskt med utmaningar där du blir en del av vårt samhällsbyggande i Södermanland. Du behöver vara strukturerad och ha en problemlösande analysförmåga som resulterar i att du når tids- och budgetmål. Du kan leda projekt självständigt samtidigt som du hanterar samarbete och relationer bra.

Du bör ha en god teknisk utbildning som ingenjör eller flerårig erfarenhet av arbete inom byggbranschen. Ditt geografiska arbetsområde är huvudsakligen Eskilstuna med omnejd så vi önskar någon som känner marknaden lokalt. Vi lägger fokus på personlig lämplighet och arbetar med jämställdhet och mångfald.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Evelina Falk, Personalsamordnare, 0725334429,
Paul Strand, Arbetschef, 0733375236,
Mer info
Kontaktperson Evelina Falk, Personalsamordnare
Telefon 0725334429
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.