Installationsledare

Installationsledare

Nu söker vi dig som vill utvecklas som installationsledare i vårt härliga gäng på Peab. Du har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Region Bygg Mellersta är verksamma i Värmland, Dalarna, Närke, Västmanland och Södermanland. Du kommer huvudsakligen att arbeta med projekt på din lokala placeringsort som kan vara Karlstad, Eskilstuna, Borlänge, Mora.

Som installationsledare kommer du att ingå i teamet produktionsstöd, en grupp på 15 personer bestående av installationsledare och andra specialistkompetenser

Som installationsledare är du specialist inom installationstekniska frågor vilket innebär att du hanterar och optimerar installationslösningar utifrån funktion-, kostnads-, produktions- och hållbarhetsperspektiv i våra projekt.

Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt arbete och stöd under projektets gång, från anbudsskede, projektering och produktion till färdigställande. Tillsammans med våra övriga installationsledare samverkar du för regionens utveckling och erfarenhetsåterföring inom området. Du kommer också att delta i gemensamma nätverksträffar för installationsledare i Sverige.

Din profil

Du har flerårig erfarenhet från bygg-, konsult- eller installationsbranschen. Du har teknisk inriktning antingen VVS, el eller styr/regler samt förståelse för övriga installationsdiscipliner. Du har lätt för att prioritera och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du ett genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder.

B Körkort är ett krav.

Intervjuer påbörjas efter vecka 33
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.