Mark- och Anläggningsarbetare

Mark- och Anläggningsarbetare

Peab Anläggning i Eskilstuna växer och vi söker en engagerad medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle.

Vi söker dig som är utbildad mark- och anläggare och har yrkesbevis eller motsvarande mångårig erfarenhet i branschen.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
  • Gatu- och vägbyggnad
  • Schakt- och fyllningsarbeten.
  • Ytskiktsarbeten som kantstensättning, platt- och stenläggning och grönytor
  • VA-arbeten
  • Grundläggning av byggnader
Kompetenser och personliga egenskaper

Den person vi söker har god och mångårig erfarenhet av ovan arbetsuppgifter samt dokumenterad utbildning och behörighet inom området. Som person vill vi att du trivs i ditt yrke och känner en yrkesstolthet, är ansvarsfull och har lätt att samarbeta. Vidare ser vi att du prestigelös samt verkar för företagets och projektets bästa. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete kommer vi förutom din kompetens också lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du behärskar ritningsläsning och har erfarenhet av att använda plan/lutningslaser. För tjänsten krävs B-körkort. Resor förekommer i tjänsten och du kommer arbeta på flera orter i regionen. Exempelvis Västerås.

Om tjänsten

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Esping
Telefon 0733372410
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.