Mark- & Anläggningsarbetare

Mark- & Anläggningsarbetare

Peab Anläggning i Eskilstuna söker medarbetare till vårt nya projekt att utveckla och bygga en ny mötesplats till Mälardalens Högskola. Högskolan kommer få ett nytt entrétorg och vara en mötesplats för studenter, invånare och besökare samt koppla ihop Eskilstuna centrum med Munktellstaden. Projektet och dess utformning skiljer sig en del från ett vanligt anläggningsprojekt vilket erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
  • Ytskiktsarbeten som kantstensättning, platt- och stenläggning och grönytor
  • VA-arbeten
  • Grundläggning av byggnader
Kompetenser och personliga egenskaper

De personer vi söker har god och mångårig erfarenhet av ovan arbetsuppgifter samt dokumenterad utbildning och behörighet inom området. Som person vill vi att du trivs i ditt yrke och känner en yrkesstolthet, är ansvarsfull och har lätt att samarbeta. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete kommer vi förutom din kompetens också lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Resor förekommer i tjänsten och du kommer arbeta på flera orter i AO området, exempelvis i Västerås.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Esping
Telefon 0733372410
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.