EHSQ Ingenjör

EHSQ Ingenjör

Är du utbildad arbetsmiljöingenjör eller har motsvarande erfarenhet från tillverkningsindustrin? Vi behöver dig som drivs av förbättringsarbete och dessutom är pedagogisk och kommunikativ.

Outokumpu är den globala ledaren inom rostfritt stål, visionen är att bli den bästa aktören inom området till 2020. Vi behöver de bästa medarbetarna för att nå dit, välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med modern maskinpark där god sammanhållning är verklighet. Som EHSQ ingenjör kommer tyngdpunkten att ligga i genomförandet av ständiga förbättringar samt säkerheten i produktionen.

I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att:
  • Tolka lagar, föreskrifter och standarder inom området och tillämpa dem genom att ta fram konkreta rutiner och instruktioner i ledningssystemet.
  • Ge stöd till avdelningarna i det dagliga EHSQ-arbetet
  • Granska verksamheten i relation till yttre miljö samt arbetsmiljön och, i händelse av skillnader, analysera resultaten och föreslå lämpliga korrigerande åtgärder.
  • Ge råd och stöd samt planera och leda projekt
  • Aktivt arbeta med vår vision att uppnå noll olyckor
  • Delta i ett EHSQ-nätverk inom Outokumpu
  • Rapportera och följa upp risker och vidtagna åtgärder
  • Ständigt driva utvecklingen av funktionella skydd som garanterar en säker arbetsplats.
Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad arbetsmiljöingenjör eller som har motsvarande kompetens från tillverkningsindustrin. Vi vill att du har erfarenhet från att leda riskbedömningar och projekt. Det är viktigt för oss att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin samt arbete med ständiga förbättringar och säkerhet. Har du dessutom erfarenhet av säkerhetsfrågor och riskanalysområdet är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förbättringsarbete.

Med anledning av att vi är ett internationellt bolag är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad driftig och resultatorienterad, med förmågan att arbeta självständigt och göra rätt prioriteringar när det behövs. Du är pedagogisk och kommunikativ och kan förklara EHSQ-frågor för personal och chefer på ett tydligt och enkelt sätt. Vidare involverar rollen många kontaktytor såväl internt som externt, vilket gör att det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och uppskattar en öppen dialog. Det är även viktigt att du har stark integritet och kan skapa förtroende hos dina kollegor och medarbetare genom ditt uppträdande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Kontaktperson Jenny Bolinder
Telefon 0733313512
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Outokumpu Nordic AB i Eskilstuna erbjuder vi både försäljning och bearbetning av Outokumpus rostfritt stål produkter. Några av våra viktiga funktioner är att vi tillverkar med hög precision, erbjuder skräddarsydda lösningar och är specialiserade produkter. Läs mer på www.outokumpu.com

Sista ansökningsdag: 2018-11-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: kontakta rekryteringskonsult Jenny Bolinder, 0733-313512, jenny.bolinder@randstad.se eller Patricia Classon, 0733-434186, patricia.classon@randstad.se