Produktionstekniker till System 3R i Stockholm

Produktionstekniker till System 3R i Stockholm

Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalitét värderas högt?
Har du tidigare erfarenhet inom CNC programmering och av att läsa ritningar?
Då kan denna tjänst vara någonting för dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Som produktionstekniker har du en ansvarsfull roll då du stödjer den interna produktionen genom att ansvara för programmering av Mill Turn-maskin.
Du arbetar till stor del självständigt men också tillsammans med ansvariga operatörer för maskinerna för att diskutera fram de bästa lösningarna. Programmering sker med programvaran Mastercam. Du får en prioriteringslista med prioriterade arbetsorders som du arbetar utifrån under arbetsdagen. I rollen som produktionstekniker kommer du även vara delaktig under inkörningar av programmen för att på så sett kunna få feedback på en gång. För rätt person finns möjlighet att utöka arbetsuppgifterna inom närliggande områden.

Din profil

Krav:
  • Teknisk utbildning med inriktning industri/maskin alt relevant arbetslivserfarenhet
  • Kunskaper i programmering av CNC-maskin
  • Kunna läsa och förstå ritningar
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper inom Mastercam
  • Kunskaper i programmering av Mill Turn-maskiner
  • Erfarenhet av affärssystemet SAP
När det kommer till personliga egenskaper så är du strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Då du kommer att arbeta på en serviceavdelning till produktionen ser vi att du är social och serviceminded och gillar att lösa uppgifter.

Övrigt:
Omfattning: Heltid, 8-17
Placering: Vällingby/Vinsta
Start: Augusti eller enligt överenskomelse

Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup AB och arbeta som konsult hos System 3R inledningsvis.

Om kunden

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin - The One System Partner. Bolaget är verksamt inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor inklusive produktion i Stockholm. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 160 anställda i Sverige. Företaget ingår i en större koncern med huvudkontor i Schweiz.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 5 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se