Servicetekniker till Canon Business Center!

Servicetekniker till Canon Business Center!

Har du ett genuint tekniskt intresse och tycker om ett både rörligt och omväxlande arbete? Trivs du dessutom med kundkontakt och att ofta vara ute på språng? Nu rekryterar vi på OnePartnerGroup en servicetekniker till Canon Business Center!

I denna roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra installationer och service på Canons system och produkter ute hos kunder. Merparten av din arbetsdag spenderas utanför kontoret. Kunderna finns över hela Västmanland och norra Sörmland.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och därför är stationeringsort för tjänsten flexibel då Canon Business Center har kontor både i Eskilstuna och Västerås. Du kommer att få bli en del av ett härligt och rutinerat gäng med brett tekniskt kunnande där du får utvecklas och lära dig mycket!

Din profil

För att lyckas i den här rollen är din attityd och inställning allra viktigast, även om det också är av högsta vikt att du har ett stort tekniskt intresse. Du kommer att successivt att bygga en kunskap att hantera löpande service men trivs också med kvalificerad problemlösning tillsammans med dina kollegor. För denna tjänst är det krav att du har:
  • Gymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • Allmänt tekniskt intresse
  • Grundläggande kunskaper inom IT och nätverksmiljö
  • God kommunikativ förmåga med kund och kollegor
  • B-körkort
Eftersom du dagligen möter andra människor, såväl kunder som kollegor, är det även viktigt att du trivs med den kontakten och är duktig på att hantera människor. Du är prestigelös och redo att hugga i där det behövs, har ett gott ordningssinne och är naturligtvis hjälpsam och serviceinriktad.

För oss är du länken som förstärker våra kundrelationer till att bli något mer än bara affärer och teknisk service. Du skall vara positiv och vilja göra det lilla extra. Du har servicekänsla samt kan jobba självständigt med att utveckla arbetsuppgifter och kundrelationer.

För frågor om tjänsten kontakta Affärsområdesansvarig rekryterare Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via hemsidan. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du känner att du har vad som krävs så vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag

Canon som arbetsplats:
Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling. Därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Vi lägger stor vikt vid att kontinuerligt utveckla såväl teamarbetet som den individuella kompetensen. Individuella utvecklingsplaner i kombination med teamutvecklande aktiviteter säkerställer utvecklingen som mäts och följs upp.
Canon Business Center är en rikstäckande kedja med 30 kontor runtom i landet. Verksamheten drivs i nära samarbete med Canon Svenska AB. Kompetent och serviceinriktad personal som ständigt vidareutbildar sig tar hand om allt från behovsanalys och lösningsförslag till utbildning, service och underhåll.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se