Registrator till utvecklande uppdrag i centrala Eskilstuna!

Registrator till utvecklande uppdrag i centrala Eskilstuna!

Nu söker vi för omgående onboarding en ordningsam registrator till en myndighet i centrala Eskilstuna!

Trivs du i en roll där noggrannhet är av högsta vikt och där du fungerar som länken mellan externa och interna intressenter? Då ska du definitivt läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som registrator kommer du att arbeta med:
 • Registrering, diarieföring och expediering
 • Ad-aktaläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden
 • Kontakt med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar
 • Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden
 • Att ta fram statistik över pågående och avslutande ärenden.
Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare, och uthyrd till den aktuella myndigheten.

Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår till 2019-01-31 med goda chanser till förlängning.

Din profil

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha:
 • Akademisk utbildning som registrator eller likvärdig utbildning. Alternativt minst tre års arbetslivserfarenhet som registrator
 • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
 • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Det är mycket meriterande om du har:
 • Kunskaper inom dokument- och ärendehanteringssystem (till exempel Platina, Public360, W3D3 eller Visual Arkiv mfl.)
 • Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar
 • Tidigare kunskaper av administrering av hemliga handlingar
Som person har du en positiv inställning och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs med varierade arbetsuppgifter, men har heller ingenting emot att ibland arbeta dig igenom mer monotona arbetsuppgifter.

Du är en person som värderar ordning och reda högt och är noggrann i ditt arbetssätt. Du är strukturerad och duktig på att ta egna initiativ.

Om du tycker att detta stämmer väl överens med hur du arbetar så vänta inte med att söka tjänsten! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer av kvalificerade kandidater hålls löpande.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Daniel Hirvi på daniel.hirvi@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via hemsidan.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 20 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se