Receptionister för extraarbete sökes till MSP!

Receptionister för extraarbete sökes till MSP!

Nu söker vi på OnePartnerGroup i Eskilstuna ett flertal receptionister på timmar till den härliga miljön på Munktell Science Park!

I rollen som receptionist är du ansiktet utåt för Munktell Science Parks hyresgäster och besökare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kan innefatta allt från att hälsa besökare och hyresgäster välkomna på morgonen och assistera vid event och aktiviteter till att se till så allt är snyggt, rent och prydligt i de allmänna utrymmena. Du planerar för morgondagens aktiviteter, svarar i telefon och servar besökare och hyresgäster i de frågor de har.

Tjänsten är på timmar vid behov, uppskattningsvis 10-15 timmar per månad men det kan även bli mer vid intensiva perioder. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare där du får utmanas under trygga förhållanden.

Din profil

För att lyckas i den här rollen är det av högsta vikt att du är utåtriktad, hjälpsam och verkligen trivs i kontakten med andra människor! Troligtvis har du arbetat inom någon typ av serviceyrke tidigare och är van vid att möta människor på olika nivåer. Du är socialt kompetent och är en person som själv ser vad som behöver göras - din förmåga till egna initiativ är viktig!

För att vara aktuell för den här tjänsten är det ett krav att du har en annan sysselsättning på minst 50 %, exempelvis studier, eget företag eller annat deltidsjobb. Vi ser väldigt positivt på om du studerar på distans så att du är tillgänglig när arbetsplatsen behöver din hjälp.

Som person är du pålitlig, glad och positiv. Du har förmågan att vägleda andra människor och är mycket lösningsorienterad. Det är även viktigt att du är prestigelös och redo att hugga i där det behövs - som att bära fram stolar och annat som behöver göras.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och även engelska då en del besökare inte är svensktalande. Om du tror att du har vad som krävs så vänta inte med din ansökan då vi löpande kallar till intervjuer!

För frågor om tjänsten kontakta Hanna Eriksson på hanna.eriksson@onepartnergroup.se men observera att vi vill ha din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om kunden

Munktell Science Park, Eskilstuna Jernmanufaktur AB, är ett kommunalägt bolag och ingår i den kommunala bolagskoncernen med Eskilstuna Kommunföretag AB som moderbolag. Munktell Science Park ska locka talanger och tillväxtföretag till Eskilstuna och vår region. De projekt som genomförs utvecklar näringslivet och skapar tillväxt genom nya affärer, företag och arbetstillfällen. I samband med seminarier och föreläsningar träffas människor från olika företag och verksamheter. Ofta uppstår helt oväntade samarbeten. Munktell Science Park är en kreativ mötesplats där organisationer och entreprenörer möts och skapar nya affärer och idéer.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 4 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se