Konsultchef till OnePartnerGroup Eskilstuna!

Konsultchef till OnePartnerGroup Eskilstuna!

Vi har inte söndagsångest.

OnePartnerGroups Eskilstunakontor består av ett glatt gäng med hög ambitionsnivå och finns sedan augusti 2017 etablerade i Eskilstuna. Vi sitter idag på J A Selanders gata 1 i nyrenoverade lokaler där vi har plats att växa. Vi ingår i en koncern som idag är Sveriges snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag och det är vi väldigt stolta över.

För att fortsätta kunna erbjuda marknaden kompetens och erfarenhet med både hög kvalitet och flexibilitet söker vi löpande schyssta och framåtlutade lagspelare till vårt kontor och nu är vi på jakt efter en konsultchef inför vårt kommande rekryteringsbehov!

Dina arbetsuppgifter

Hur ser din arbetsdag som konsultchef ut på OnePartnerGroup i Eskilstuna?

Som konsultchef blir du en viktig del i vårt drivna team där du är delaktig i hela bemannings- och rekryteringsprocessen. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga relationer med kunderna. Genom din kunskap om branschen presenterar du professionella lösningar som förenklar kundernas vardag där du blir mer partner än leverantör.

Förvaltning och nykundsbearbetning är självklarheter och du får möjlighet att ansvara för hela processen - från kravprofil och annonsutformning till intervjuer och slutligen anställning. Till din hjälp har du vår kandidatansvariga som hjälper dig med att hitta rätt kandidater, delvis genomför intervjuer och hjälper dig med referenstagning och återkoppling till kandidater.
Personalansvar är också en stor del i din roll där du följer upp och coachar de konsulter som är ute hos dina kunder.

I rollen ingår även att vara aktiv i sociala nätverk samt närvara vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar i samarbete med bland annat Arbetsförmedlingen och högskolor.

Din profil

Vi söker i första hand dig som har flerårig erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen och som vill vara med på OnePartnerGroups framgångsresa. Du har ett naturligt starkt eget driv och tar ansvar för att nå resultat. Du är mycket säljfokuserad, har ett lösningsorienterat tänk och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker.

För att du ska må bra och trivas hos oss är du social, tycker om att träffa människor och att knyta nya kontakter. Med fördel har du redan idag ett lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare.
Du kan identifiera dig med våra värderord som är schysst, framåtlutad, lagspelare. Du är prestigelös och flexibel och trivs bäst i en föränderlig miljö där det är mycket att göra. Ett absolut krav för tjänsten är att du har körkort då du i denna roll ofta är ute på språng.

För frågor om den kommande tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men din ansökan önskar vi via vår hemsida! Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 24 okt (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se