Kandidatansvarig med driv till vårt kontor!

Kandidatansvarig med driv till vårt kontor!

Vi har inte söndagsångest.

OnePartnerGroups Eskilstunakontor består av ett glatt gäng med hög ambitionsnivå och finns sedan augusti 2017 etablerade i Eskilstuna. Vi sitter idag på J A Selanders gata 1 i nyrenoverade lokaler där vi har plats att växa. Vi ingår i en koncern som idag är Sveriges snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag och det är vi väldigt stolta över.

För att fortsätta kunna erbjuda marknaden kompetens och erfarenhet med både hög kvalitet och flexibilitet söker vi löpande schyssta och framåtlutade lagspelare till vårt kontor och nu är vi på jakt efter en vass kandidatansvarig!

Dina arbetsuppgifter

Som kandidatansvarig kommer du att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och rekryteringsprocesser på såväl arbetarsidan som tjänstemannasidan.

Hos oss får du arbeta i team tillsammans med våra konsultchefer där din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision. Rollen som kandidatansvarig hos oss innebär att du har ett helhetsansvar för vårt kandidatflöde, vilket innefattar bearbetning av annonser/urvalsarbete, intervjuer, referenstagningar och återkoppling till kandidater. Andra viktiga delar är att arbeta med strategier för att attrahera rätt kandidater till oss (vilket du bland annat kan göra genom sociala medier, mässor och olika nätverk), samt att arbeta för att ge våra kandidater den absolut bästa kandidatupplevelsen.

En viktig del av den här tjänsten är proaktivt arbete; att utifrån våra prognoser dagligen hålla i intervjuer för att arbeta upp en kandidatbank av de bästa kandidaterna för att snabbt kunna möta våra kunders behov.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en positiv grundsyn och dela våra värdegrunder. Du är en framåtlutad och schysst lagspelare som värnar om kontorets bästa.

Du gillar kontakten med människor och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Vidare behöver du vara mycket strukturerad och duktig administrativt. För att lyckas i rollen måste du klara av att ha många pågående uppgifter parallellt, samt ha förmågan att på ett effektivt sätt planera och prioritera ditt arbete. Du behöver ha en god överblick, vara flexibel och lösningsorienterad. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att kommunicera i tal och skrift. I den här rollen är det viktigt att du har generellt god koll på olika yrkesgrupper.

Krav:
  • Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Lokal förankring
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Utbildning inom HR-området
  • Intresse av employer branding
  • Tidigare arbetserfarenheter inom industri/lager
För frågor om den kommande tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men din ansökan önskar vi via vår hemsida! Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om vårt företag

OnePartnerGroup Mälardalen AB är en del av den svenskägda koncernen OnePartnerGroup som är Sveriges snabbast växande koncern inom rekrytering och bemanning (för mer information besök oss gärna på www.onepartnergroup.se).

OnePartnerGroup Mälardalen AB har kontor i Eskilstuna sedan augusti 2017 och arbetar med rekrytering och uthyrning av tjänstemän och yrkesarbetare. Vi växer och har hög efterfrågan på våra tjänster. För att fortsätta kunna erbjuda marknaden kompetens och erfarenhet med både hög kvalitet och flexibilitet söker vi nu en driftig person med intresse av att växa och utvecklas inom rekrytering och bemanning.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 2 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se