C-chaufförer till välbetalt helgjobb sökes!

C-chaufförer till välbetalt helgjobb sökes!

Vill du ha ett välbetalt och riktigt roligt helgjobb? Nu söker vi flera skickliga C-chaufförer till vår kund i Södertälje!

Start: Omgående
Arbetstider för det här uppdraget är lördagar 06:30-11:30.
Man kör endast till vår kunds ombud (12 st).

I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder i Södertälje med omnejd.
Du kommer att köra samma tur varje lördag..

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex studier eller annan del eller heltidsanställning).

Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt.

Krav:
  • Körkort med C-behörighet
  • YKB
  • Digitalt förarkort
Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Södertälje och god lokalkännedom är det ett stort plus!

Behovet är omgående så ansök redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 sept (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se