Account Manager till Profeel i Västerås/Eskilstuna!

Account Manager till Profeel i Västerås/Eskilstuna!

Är du en ambitiös person med ändlöst driv som söker nya utvecklingsmöjligheter? Är du redo att axla en viktig roll i Profeels fortsatta expansion? Då har vi tjänsten för dig!

I den här tjänsten finns stora utvecklingsmöjligheter och du blir en del av ett glatt och härligt gäng som idag består av 15 personer. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt av Profeel, vi på OnePartnerGroup hanterar enbart rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager arbetar du med att sälja Profeels lösningar för företag som består av både tjänster och produkter. Du ansvarar för dina egna säljprocesser från ax till limpa; prospektering av kunder, behovsanalys, kundmöten, offerering, avslut och uppföljning.

Du kommer att ta över en del befintliga kunder, men en stor del av rollen innefattar nykundsbearbetning. Du etablerar nya kundrelationer samt upprätthåller och utvecklar de befintliga relationerna med kunderna.

Din profil

För att lyckas i denna roll är det mycket viktigt att du har ett starkt driv inom dig och att du är målfokuserad. Du är en ihärdig person som inte ger upp i första taget och som har god hand med människor på olika nivåer i organisationer, framförallt är du bekväm med att ta kontakt med beslutsfattare på högre nivå.

Vi söker dig som:
  • Har gymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet
  • Är förtroendeingivande, duktig på att skapa relationer och trivs med att ha många kontaktytor
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är resultatorienterad och idérik
  • Tycker om att ha många bollar i luften och är lättlärd
Du har ett gott affärssinne och är en entreprenöriellt lagd person som har förmågan att analysera komplexa kundorganisationer på ett professionellt sätt och därigenom kunna identifiera kundens behov. Som person är du också lite av en tävlingsmänniska, en god kommunikatör och har en hög energinivå!

I den här rollen är det även av högsta vikt att du har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och att du är strukturerad. Du är duktig på att planera och driva dina egna processer, vilket du trivs väldigt bra med. Vi tror även att du har lite skinn på näsan och en rak men ändå ödmjuk framtoning.

Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen, men det är inget krav. Du behöver heller inte ha flera års erfarenhet av uppsökande försäljning, det viktigaste är ditt driv och att du vet att det är dina insatser som lägger grunden för dina resultat. Eftersom Profeel är ett lokalt kundnära företag tror vi att det är en fördel om du har ett stort nätverk i Västerås eller Eskilstuna.

För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult/verksamhetschef Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via hemsidan.

Om du känner att du har vad som krävs så vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag

Profeel är en profilbyrå som levererar professionell marknadsföring genom produkter och event. Vi är ett ungt och hungrigt bolag men ändå med stor branscherfarenhet.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se