Rivare/Sanerare för extrajobb i Västerås

Rivare/Sanerare för extrajobb i Västerås

Till vår kund söker vi nu för kommande behov , personer som vill jobba extra.
Om du tycker att du passar in på kriterierna och vill ha ett fysiskt och varierande jobb, ska du inte vänta med att söka!
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Som rivare/ sanerare kan arbetsuppgifterna variera. Exempel kan vara rivningsarbeten, byggstäd och olika saneringsarbeten som t.ex efter en brand eller vattenskada.

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, inte är rädd att ta i och har ett driv & engagemang att göra ett bra jobb.
I övrigt finns inget krav på utbildning eller erfarenhet, men meriterande är om du har en bakgrund inom bygg och kan hantera handmaskiner, eller om du har erfarenhet av någon form av sanering sen tidigare.
Vidare är du social, hänsynstagande och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning.
Det är krav på B-körkort samt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.
Arbetstiderna är främst dagtid, vardagar.

Då denna anställning är för extraarbete behöver du som söker vara studerande på distans, deltidsanställd eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 13 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se