Produktionsplanerare sökes till känt företag!

Produktionsplanerare sökes till känt företag!

Nu söker vi på OnePartnerGroup dig som vill arbeta som produktionsplanerare på ett företag i framkant i Hallstahammar!

Företaget ska inom ett fåtal månader dra igång tillverkning av nya produkter och söker därför en driven medarbetare som ska arbeta med den dagliga planeringen av dessa. Initialt kommer du att bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare, möjlighet till anställning direkt hos kunden finns efter 6 månader.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer dagligen att arbeta med beläggningen av fabriken där du ansvarar för vad som ska tillverkas veckovis och i vilken ordning produkterna ska tillverkas. Du kommer att arbeta i ett planeringsverktyg och även:
  • Ta fram tillverkningsordrar i affärssystemet
  • Registrera och justera parametrar och artiklar i affärssystemet
  • Arbeta med huvudplaneringen avseende långtidsplanering
  • Arbeta ihop med leverantörer gällande kapacitetsplanering
  • Agera stödfunktion till projektens logistik, detaljplanering och inköp
  • Ha kontakt med företagets projektledare gällande underlag och tidplaner
  • Samarbeta med projektörer och konstruktörer
Din profil

För att bli framgångsrik i denna roll har du minst gymnasial utbildning och har även arbetat i en industriell miljö med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör även ha arbetat i affärssystem där du hanterat logistik och/eller transportplanering.

Som person är du strukturerad och brinner för att lösa problem. Du har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och är duktig på att kommunicera, såväl med leverantörer och projektansvariga som med övriga medarbetare och intressenter. Du är driven och får saker att hända och är också duktig att få med dig människor.

Om detta stämmer väl in på vem du är och om du antar utmaningen som produktionsplanerare så vänta inte med din ansökan då vi löpande kallar kvalificerade kandidater till intervju!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se