Import- och exportadministratör till globalt företag i Eskilstuna!

Import- och exportadministratör till globalt företag i Eskilstuna!

Är du en målmedveten och serviceinriktad person med en passion för administration, kontroll och noggrannhet? Har du dessutom några års erfarenhet av import och export? Då kan du vara vår nästa stjärna! Vår kund har ett långsiktigt behov av en till person till Impexavdelningen så vi söker nu en proaktiv, ambitiös och flexibel lagspelare som vill arbeta i en snabb och dynamisk miljö på ett internationellt modeföretag i Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör på företagets import- och exportavdelning kommer du att:
 • Hantera import- och exportprocesser
 • Behandla inkommande dokument i företagets IT-system
 • Utföra tulldeklarationer
 • Samarbeta med Tullverket
 • Arbeta med klassificering av varor
 • Organisera export från kundens centrallager
 • Intrastatrapportering
 • Assistera gällande lastplanering
Du kommer att vara stationerad i Eskilstuna där företagets import- och exportavdelning är belägen. I dagsläget arbetar ett glatt och härligt team på 10 personer på avdelningen som tillsammans ansvarar för alla administrativa processer som rör import och export.

Företaget är ett globalt företag och totalt i Eskilstuna arbetar 380 personer i dagsläget.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå i ett år, med möjlighet till förlängning för rätt person. Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och arbeta som uthyrd konsult hos detta spännande företag!

Din profil

För att lyckas i den här rollen har du arbetat med import och/eller export tidigare. Du har:
 • Mycket goda kunskaper gällande tullregler
 • Kunskaper i SAP och Microsoft Office-paketet
 • Flytande både i svenska och engelska (både i tal och skrift)
Vidare så är du duktig på att prioritera bland olika arbetsuppgifter och är van vid att kommunicera med andra människor på ett framgångsrikt sätt. Du har förmågan att snabbt anpassa dig när förutsättningarna förändras och trivs genuint med att verka i en föränderlig miljö.

Som person är du resultatorienterad, ambitiös och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter. Du är noggrann och ser dig själv som en riktigt duktig administratör.

Om detta stämmer överens med vem du är så vänta inte med din ansökan då vi kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande!

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef daniel.hirvi@onepartnergroup.se, men observera att ansökan sker via vår hemsida!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se