Handläggare till statlig myndighet i framkant i Eskilstuna!

Handläggare till statlig myndighet i framkant i Eskilstuna!

Nu söker vi på OnePartnerGroup handläggare med sinne för noggrannhet till en statlig myndighet i Eskilstuna!

Uppdraget är på heltid och beräknas starta redan 1 oktober och pågå till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup, som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare, och arbeta som uthyrd konsult hos den aktuella myndigheten.

Arbetet består av löpande hantering av elcertifikatsystemet och ursprungsgarantier. Du kommer att granska underlag från aktörer och se till att informationen är komplett och överensstämmer med gällande regelverk för att därefter ta fram förslag till beslut. Arbetet sker i nära samarbete med de berörda aktörerna och innebär många externa kontakter. En annan arbetsuppgift går ut på att hantera frågor som kommer in till enheten via telefon och e-post.

Din profil

Som person är du van vid att ta egna initiativ och att uppnå resultat. Det är mycket viktigt att du har förmågan att arbeta tillsammans med kollegor samt mot intressenter. Du har administrativ erfarenhet sedan tidigare och det är önskvärt om du har erfarenhet av att hantera större mängder data i Excel samt erfarenhet av datasystemet SharePoint. Du har även telefonvana och är van vid att kommunicera med intressenter via telefon.

Egenskaper som beskriver dig är att du är noggrann, effektiv och mycket strukturerad. Du är lugn och trygg i dig själv och har förmågan att kommunicera tydligt såväl på svenska som engelska.

Om du har vad som krävs så vänta inte med din ansökan - observera den korta ansökningstiden!

Varmt välkommen!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 44 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se