C-chaufförer-sommarjobb- Södertälje!

C-chaufförer-sommarjobb- Södertälje!

Till vår kund PostNord i Södertälje söker vi nu 2 st lastbils-chaufförer! Jobbet är på heltid, och till en början är det en visstidsanställning över sommaren. För rätt person kan det dock finnas möjlighet till längre uppdrag.
Tjänsten ska tillsättas omgående.

Dina arbetsuppgifter

Ditt jobb som distributionschaufför är att leverera paket enligt förbestämda turer.
Anställningen börjar med en upplärningsperiod.
Arbetstider: Dagtid 08.00 - 17.00.

Din profil

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av lastbilskörning, men har du nyligen gått en lastbilsförarutbildning och inte hunnit skaffa dig någon erfarenhet, kan du vara aktuell ändå!
Det är krav på:
  • C-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkort.
Meriterande om du har:
  • CE-körkort
  • Truckkort
  • ADR
Som person värdesätter vi om du är lojal,ansvarstagande, social och självgående. Du har hög arbetsmoral och vill alltid utföra ett bra jobb.
Då detta också är ett yrke med mycket kundkontakt, är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Passar du in på beskrivningen så vänta inte med din ansökan, du är välkommen att skicka in den redan idag!!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se