Nu söker vi hissmontör med placering Eskilstuna/Västerås avseende modernisering/nyinstallation/service av hissar. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hiss och har vana vid el och mekaniskt arbete där installation och driftsättning sker.

Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Att vara anställd hos oss ställer krav på egen disciplin. Arbetet är självständigt och varierande, med stort inslag av frihet under ansvar.

Som person är du utåtriktad, tycker om att ha kundkontakter, har god planeringsförmåga, stresstålig och van att jobba självständigt.

Krav är att du har körkort B samt förstår svenska i tal och skrift. Du behöver ha viss erfarenhet av arbete i liknande bransch. Meriterande är om du har erfarenhet av el och/eller mekanik.

Tjänsten innefattar arbete i Eskilstuna och Västerås med angränsande kommuner. 40 timmar/vecka. Jour kan förekomma.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Intresserad? Tveka inte att
söka redan idag, vi tillämpar löpande urval!
Ansökan och eventuella frågor skickas till malin.libom@motum.se senast den 1/12-18 .

Vi undanber oss kontakt från dig
som vill sälja annons- och rekryteringstjänster
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordiskhiss.se
Sista ansökningsdag 1 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 60 anställda i Småland, Östergötland och Sörmland. Sedan 2014 ingår Nordisk Hiss AB i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet. Nordisk Hiss AB har sitt huvudkontor i Linköping där företagsledning, ekonomi/lön och felanmälan är placerade.

Nordisk Hiss AB är en del av Motum- koncernen. MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss Värmland, Vinga Hiss,
Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd och Motum Port i Mälardalen.


Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.