NOMOR REGION MITT (VÄSTERÅS) SÖKER KOORDINATOR

NOMOR REGION MITT (VÄSTERÅS) SÖKER KOORDINATOR

Beskrivning av tjänsten
Som Koordinator på Nomor så kommer du vara en viktig spelare i laget. Du kommer att planera och underlätta våra teknikers arbetsdag genom att planera och boka jobb på effektivast möjliga sätt. Du kommer därmed ha en tät kund- och teknikerkontakt via telefon och mail, varför en hög servicevilja är en nödvändighet. Bitvis är tempot mycket högt, vissa dagar är händelserika och då måste du kunna ställa om inför en ny situation.

Detta är en roll att utvecklas med inom Nomor. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Inom företaget råder en öppen, informell atmosfär med en stark entreprenörsanda.

Placeringsort Västerås

Din profil
Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda personal- och kundrelationer. Kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag så är detta något för dig!

Du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

  • Du är en strukturerad medarbetare som sprider energi i organisationen.
  • Du gillar att ansvara för genomförandet av bolagets mål, policys och riktlinjer.
  • Du drivs av att utveckla tekniker, kunder, rutiner och processer lokalt allt för att utveckla regionen vidare.
  • Du har god datorvana.
Utbildning
Ytterligare information

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt.

Endast skriftlig ansökan. Du mailar din ansökan till Regionchef Mikael Gille på mikael.gille@nomor.se och märker din ansökan "Koordinator Västerås"

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. För slutkandidater så kommer förmågan att kommunicera skriftligt samt återrapportera eventuellt testas praktiskt före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med åtta regionskontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder.
Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.