Projektchef Building Västmanland/Sörmland

Projektchef Building Västmanland/Sörmland

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building Västmanland/Sörmland söker nu en projektchef som vill fortsätta arbetet med att stärka vår position i Norra Sörmland/Västmanland och arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare.

Din nya utmaning Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra projekt från start till slut inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar och samtidigt säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet samt ser till att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policy, lagar och avtal. Du leder produktionsprocessen tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet.

Utmärkande för våra arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel gällande hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi uppför oss mot såväl kunder som mot våra kollegor. Som projektchef har du personalansvar för ett antal platschefer, projektingenjörer och arbetsledare vilket bl.a. innebär löne- och medarbetarsamtal med dessa.

Din Profil Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av byggproduktion, gärna från roller som platschef eller projektchef/arbetschef. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har goda kunskaper i produktionsplanering samt kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar samt är väl inläst i entreprenadjuridiken.

Dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid, du engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, bygger nätverk och utvecklar långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Jobba på NCC På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Eskilstuna eller Västerås, arbetsområdet kommer vara Norra Sörmland/Västmanland. Då tjänsten kräver en del dagliga resor är B-körkort är ett krav.

Kontakt För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Ulf Ericsson, tel. 070-298 75 64

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-11-18

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.