Kommersiell Projektchef

Kommersiell Projektchef

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?

Rollen hos oss

Som Kommersiell Projektchef är ansvaret att operativt och strategiskt stödja projektet och dess medlemmar i hanteringen av frågor rörande kontraktsfrågor mellan NCC och beställaren, men även i kontraktsfrågor mellan NCC och UE. Uppgiften är inriktad mot att tillsammans med projektledningen, etablera och tillvarata NCC:s intressen ur ett juridiskt, kontraktsmässigt, ekonomiskt och tidsmässigt perspektiv. En del av dina arbetsuppgifter kommer även vara att ta fram rutiner och arbetssätt som säkerställer ett effektivt och korrekt arbete i projektet. Du kommer deltaga i projektets ledningsgrupp där din medverkan kommer påverka projektets framgång men även där du är en förebild och inspiratör till projektets medarbetare. Som kommersiellt ansvarig kommer du ansvara för arbetet med övergripande kalkyler, projektekonomi, i stora projekt i tidiga skeden. Du kommer även att arbeta med uppföljning av prognoser inom projektet, följa upp och dokumentera samt presentera ekonomiprognoser. Du kommer ha ett tätt samarbete med NCC:s specialister för att planera projektets inköp.

Dina erfarenheter och kompetenser Du har en högskole- ingenjörsutbildning eller ekonomiutbildning med mångårig erfarenhet av projektstyrning och/eller beställarerfarenhet. Om du har erfarenhet från flera olika roller, t ex projektchef, controller, ekonomiansvarig, entreprenadingenjör eller beställare är det en stor fördel. Det är en fördel om du har kunskap i regelverk och avtal som styr partsförhållande samt dokumenterat god erfarenhet från att konkret driva kontraktsadministration. Du är en van och god förhandlare och du har lätt att samarbeta med olika parter. För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett strukturerat arbetssätt och vara analytisk till din läggning. Du har förmåga uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och gärna engelska samt delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt. Vi uppskattar mångfald och ser det som en styrka att vi i ledningsgruppen har olika erfarenheter och kunskaper.

Ytterligare information Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektkontoret på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Robert Carlsson, Projektchef på telefon 0790-72 77 85.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-11-29.

Kom och väx hos oss! Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan till oss!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 29 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.