Installationsledare

Installationsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland. Vi har många spännande projekt framför oss, där vi bla bygger och utvecklar sjukhus, skolor, äldreboenden och bostäder. Vi söker dig som har en bakgrund från installationsbranschen eller motsvarande som tillsammans med oss vill utveckla byggandet under många år framöver.

Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen.

Följ med på vår spännande resa!

Här är dina nya utmaningar

I rollen som installationsledare hos oss leder och arbetar du tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i byggprojekten. Du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, anbudsingenjörer, inköpare och övriga i organisation. Du tar då en aktiv del tidigt i anbuds- och systemskedet, du stöttar under projektering samt i själva produktionen och finns med ända fram till överlämnandet till vår kund. Som installationsledare är du nyfiken och innovativ, egenskaper du använder för att hitta de bästa tekniska och mest ekonomiska lösningarna för projektet och vår kund.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Du har en bakgrund från entreprenad- eller konsultbranschen. För att lyckas väl i denna roll ser vi som meriterande om du haft en arbetsledande befattning tidigare. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska på ett sätt som personer omkring dig på olika nivåer förstår och uppskattar. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, du är flexibel och trivs också med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt på NCC som externt är en framgångsfaktor hos dig. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information

Tillsvidareanställning med placering i Eskilstuna

Kom och väx!

Skicka ditt CV till oss och komplettera gärna med en ansökan där du berättar kort för oss om de delar i annonsen som du tidigare arbetat med och varför du vill arbeta hos oss. Gör det så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2020-02-07.

Har du några frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att höra av dig till Michael Johannesson Gruppchef 070-240 98 10

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.