Ekonomistyrningsansvarig

NCC · Ekonomi · 20 aug

Om jobbet

Här är dina nya utmaningar

Som Ekonomistyrningsansvarig i avdelning Building Västmanland Sörmland får du ett självständigt och oerhört ansvarsfullt arbete. Du kommer att ansvara för arbetet med övergripande kalkyler och projektekonomi i mycket stora projekt i tidiga skeden. Som ekonomistyrningsansvarig är du med från allra första början, är involverad i projekteringen och kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka under hela processen. Du kommer att jobba med våra landstingsprojekt i Sörmland där vi utför stora om- och tillbyggnationer på sjukhusen i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm för att skapa ”Framtidens sjukhus”.

Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i vardagen. Just nu söker vi dig med en mycket senior bakgrund inom byggnadsbranschen /Husbyggnation. För att lyckas väl i denna roll tror vi att du varit platschef för ett flertal större projekt alternativ arbetat som senior anbudsingenjör/entreprenadingenjör i större projekt.

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som är ansvarsfull och ordningssam och som brinner för ditt arbete och teamwork. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö, teamwork och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Du har gedigen erfarenhet från roll som platschef, entreprenadingenjör eller anbudsingenjör på medelstort eller större bolag med erfarenhet av ombyggnation, nyproduktion Hus inriktning.

Kom och väx!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Marie Holmberg, 08-585 521 04 marie.holmberg@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2017-08-20.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 aug

Om företaget

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.