Platschef till Musti Group´s (Arken Zoo) Centrallager, Eskilstuna

Platschef till Musti Group´s (Arken Zoo) Centrallager, Eskilstuna

Om tjänsten

Vill du ha en ledande roll i att driva och vidareutveckla vårt växande centrallager i Eskilstuna där du får möjlighet att ta ansvar för att utveckla organisation och processer? Är du en coachande ledare som har förmågan att motivera och engagera din personal? Har du dessutom erfarenhet av en verksamhet med stora varuflöden och motiveras av de utmaningar som finns i logistikprocesser så kan det vara dig vi söker till rollen som Platschef hos oss på Musti Group!

Musti Group är den ledande husdjurspecialisten på den nordiska marknaden och erbjuder produkter och tjänster i butiker, via e-handel och kliniker under varumärken såsom Arken Zoo, DjurMagazinet, VetZoo, Animail, Vettris och Arken Zoo Djurhälsa. Musti Group har ambitiösa mål och är i en fortsatt spännande tillväxtfas och söker en driven och utvecklingsinriktad Platschef som vill ta företagets lagerlogistik till nästa nivå för att möta framtida behov av effektiva och lönsamma logistikprocesser.

* Cirka 300 butiker samt 900 000 e-handelsordrar per år; 1600 anställda i Norden.

I rollen som Platschef har du det operativa ansvaret för Centrallagrets verksamhet och personal. Du ansvarar för det övergripande strategiska arbetet med mål och verksamhetsplanering och driver det kontinuerliga utvecklingsarbetet framåt gällande flöden, rutiner och processer för att möta uppsatta logistik- och lönsamhetsmål. Du har arbetsmiljöansvar och fullt personal- och budgetansvar för fyra direktrapporterande produktionsledare och Centrallagrets cirka 140 medarbetare. I arbetet ingår ansvar för fastigheten och dess utveckling med drift och service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Coacha gruppchefer i deras dagliga arbete för att säkra en stabil och välfungerande drift
  • Aktivt driva och supportera arbetet med att utveckla processer och arbetssätt i nära samarbete med övriga i organisationen
  • Ansvara för att övergripande mål för Musti Group bryts ner på operativ nivå och att säkerställa måluppfyllnad
  • Genom ett synligt och motiverande ledarskap skapa engagemang och delaktighet
Som Platschef rapporterar du till Chief Supply Officer för Musti Group och är en del av ledningsgruppen inom Supply Chain.

Din profil

Du är en driftig och engagerad person som tycker om att samarbeta för att skapa gemensamma resultat. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap och har en förmåga att delegera och följa upp resultat utifrån förväntningar. Som ledare är du prestigelös, handlingskraftig och tydlig, du är gärna med på golvet och visar vägen. Vi ser att du är en person som vill engagera dig i hela centrallagrets framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling för hela Supply Chain flödet och Musti Group i stort.

Vidare ser vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet som lagerchef eller motsvarande från verksamhet som hanterar stora volymer samt god processförståelse
  • Gedigen erfarenhet som ledare med personalansvar för andra ledare
  • Kunskaper i budgetarbete, arbetsmiljö och arbetsrätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom officepaketet, erfarenhet av att ha jobbat i WMS-system samt affärssystem
Intresserad av tjänsten?

Vi erbjuder dig en spännande roll i en verksamhet som växer. För dig som gillar utmaningar, är utvecklingsinriktad och vill vara med och påverka är rollen som Platschef hos Musti Group en unik möjlighet.

Musti Group samarbetar med Logent Rekrytering vid denna tillsättning, har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se
Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast. Ansökningar och all kontakt med Logent Rekrytering behandlas konfidentiellt.

Välkommen att söka tjänsten!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se