Vi söker en säljande projektledare till region Södermanland

Vi söker en säljande projektledare till region Södermanland

Morups Fönster kommer att expandera till ytterligare i Södermanland och söker nu en projektledare som vill vara med på resan. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke.

Just nu letar vi efter säljande projektledare med personligt engagemang, ett starkt driv av att sälja och förmåga att leda ett projekt från offert till slutlig genomgång.

Som projektledare hos Morups besöker du kunden i deras hem och rollen som projektledare innebär att du skall rådge kunden kring produkterna och bästa lösning. Du sköter hela fönsteraffären, från hembesök till slutlig genomgång. Du arbetar nära med våra anställda montörer och andra projektledare. Allt under varumärket Morups Fönster.

Morups ger dig en komplett utbildning av verksamheten med bland annat produktkunskap, affärssystem, säljteknik. Du kommer också få insikter om konstruktionen i vårt nya fönster - Morups Premium - på plats i fabriken. Allt för att du skall kunna ge goda råd och utstråla den trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att du hjälper kunderna att göra insiktsfulla val.

Vi ser gärna att din profil innehåller:
  • Målinriktad och älskar att sälja
  • Ett driv framåt och vilja att utvecklas
  • Förmågan till projektledning
  • God social förmåga
  • Kunskaper inom bygg är en fördel
Anställningsform: Heltid. Helgjobb förekommer, Provanställning 6-Månader
Område: Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred
Lön: Efter överenskommelse
Övrigt: Utdrag ur belastningsregistret
Krav: B-körkort
Mer info
Kontaktperson Andreas Wennstrand
Telefon 073-974 07 29
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://morups.se/
Sista ansökningsdag 19 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Morups Fönster AB är ett familjeägt företag med huvudkontor i Falkenberg. Att ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar. Familjeföretaget Morups är nu en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster.