Erfaren CNC-operatör rekryteras till Mikromekaniks svarvteam

Erfaren CNC-operatör rekryteras till Mikromekaniks svarvteam

Vi söker dig som är erfaren CNC-operatör som vill utvecklas och ta ansvar. Du tycker att det är roligt att jobba från ritning till färdig produkt. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Samt erfarenhet av att köra och göra justeringar av CNC-styrda maskiner.

På Mikromekanik finns stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Utvecklingen av dagens produkter gör mikromekaniska komponenter till en allt större del av vår vardag. De små dimensionerna ställer stora krav på både personal och maskiner som används för produktionen. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Din profil

För att lyckas i tjänsten har du en verkstadsutbildning inom CNC samt några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning och maskinkörning.

Mikromekanik söker dig med goda kunskaper inom kvalitetskontroll, ritningsläsning, maskinomställningar och utbildning på våra maskiner sker hos oss. Du trivs med ansvar, är självgående och har ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Meriterande är att du är van att programmera. Vi använder oss av Fusion 360.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tjänsten är på dagtid.

Vi ser gärna kvinnliga sökande
Mer info
Kontaktperson Malin von Zweigbergk
Telefon 016-400 99 16
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bestbemanning.nu/rekryteringar/mikromekanik/
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget Mikromekanik AB ägs av Ulf Lindner och tillsammans med den 8 man starka personalen är man ett kompetent team. Verksamheten bedrivs i egna lokaler byggda våren 2008 och är en av Sveriges bästa leverantörer av finmekaniska precisionskomponenter.

Den 1 000 kvm stora fabriken byggdes med arbetsmiljön i fokus. En bergvärmeanläggning som levererar både värme och kyla och stora fönsterytor gör arbetet trivsamt. Alla som kör förbi på E20 kan se verkstaden som är belägen vid östra infarten till Eskilstuna.

Sedan starten har Mikromekanik inriktat sig på att vara en marknadsledande leverantör av finmekaniska legodetaljer. Kunderna finns idag främst inom svensk industri. De som köper detaljer av Mikromekanik har alltid höga krav på måttriktighet och finish.

Den utrustning som används är köpt från utvalda maskintillverkare i Europa, det dominerande fabrikatet är tyska HERMLE´s 5-axliga fleroperationsmaskiner och fleroperationssvarvar från andra fabrikat gör Mikromekaniks tillverkning konkurrenskraftig. Kända märken och bra service från maskinleverantörerna borgar för tillgängligheten i deras maskinpark. Ordning och renlighet är nyckeln till de höga kvalitetskrav som ställs idag.