Arbetsledare

Arbetsledare

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privata byggföretag som projektutvecklar och utför såväl små som riktigt stora byggprojekt. Vår organisation drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. Idag är vi c:a 500 medarbetare fördelade på våra regionala kontor i Stockholm, Göteborg Skåne och Trestadsregionen. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, ANLAB, Novi Real Estate, ANLAB och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

MVB är i en spännande fas av stark expansion och växer nu i Mälardalen – Vi söker Arbetsledare till Eskilstuna med omnejd.

Din roll hos oss
Som arbetsledare är du drivande i ett lag och ansvarar tillsammans med platschefen för att projektets mål uppnås. Ditt arbetslag består av engagerade yrkesarbetare som du leder i den dagliga produktionen mot uppsatta projektmål. Du är länken mellan yrkesarbetare, underentreprenörer och platschef. Det innebär att du behöver vara såväl lyhörd som kommunikativ i rollen för att lyckas. Du har din placering i Eskilstuna.

Om dig
Du har flera års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom bygg med en byggteknisk utbildning. Du är en ledare med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Med ditt engagemang inspirerar du såväl yrkesarbetare, leverantörer, entreprenörer som kunder. Vidare har du väl utvecklad problemlösningsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och tycker om god ordning och reda.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare.

Ansök idag
I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt "Arbetsledare MVB Eskilstuna" skickas till cv@valona.se. Rekryteringsansvarig är Suzanne Falk på 070 594 10 36. Vi söker flera arbetsledare varför intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 september 2018.
Mer info
Kontaktperson Suzanne Falk
Telefon 070 594 10 36
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.valona.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Branschkompetens
Vi har 20 års erfarenhet av operativt och strategiskt ledningsarbete inom branschen, vilket ger oss förutsättningar och förstår värdet av ROI. Vi vet hur viktigt det är att kunna lyfta resultat, med tanke på de ofta små marginaler delar av branschen arbetar utifrån. Då gäller det att göra rätt från början.

Vi har god uppfattning om branschens olika roller och befattningar, kandidater och deras potential, vilket gör att vi tidigt kan identifiera kandidater med förutsättningar att nå nya positioner. Med en verksamhet som bygger på mänskliga relationer behöver man vara både lyhörd och genuint intresserad av människor. Att hitta rätt bland och bygga nya tänkbara relationer är det bästa vi vet. Vi skulle nog till och med kunna kalla det en passion.

Kund och kandidat är lika viktiga för oss
Varje kontakt vi på Valona har med dig som kund och/eller kandidat är lika viktig för oss. Det är bara genom att lära känna varandra som vi kan skapa de bästa förutsättningarna för att med högsta precision lyckas matcha rätt kandidat till rätt uppdrag.

Unikt nätverk med respekt
Valona kan idag erbjuda ett omfattande och unikt nätverk av ledare och specialister – tillsammans med ett aktivt och kreativt förhållningssätt i arbetet med att hitta nya potentiella kandidater. Här arbetar vi utifrån att långsiktiga relationer bygger på respekt för varandra och kräver såväl ansvarstagande som etiskt agerande. Därför strävar vi ständigt efter öppen och ärlig kommunikation. Vi vet att vi har mycket att vinna på att ta tillvara varandras kunskaper och tankar.

Våra kärnvärden
Vi arbetar med människor och väl fungerande relationer är a och o för oss. Vi är ingenting utan våra relationer och vi förstår också värdet av att vårda dem. De är vår styrka och konkurrensfördel. För oss är det väsentligt att hitta och skapa relationer där alla inblandade parter har något att vinna på relationen. Det gör tre ord särskilt viktiga för oss: engagemang, integritet och affärsmässighet.