Reservdelsman till Eskilstuna!

Reservdelsman till Eskilstuna!

Vill du bli vårt ansikte utåt och arbeta i ett starkt och skickligt team i en spännande och gynnsam verksamhet? Är du också en driven och flexibel person med ett stort service- och bilintresse?

Då kanske det är dig vi söker som Reservdelsman till vårt Expresslager i Eskilstuna!

Dina utmaningar

Vi förväntar oss att du som expressbilschaufför ska brinna för service till 100 procent, vara kundorienterad, initiativtagande och ha goda kunskaper om hur en bil fungerar. Du kommer främst arbeta med att leverera våra varor med expressbil, men även försäljning och orderhantering både i webb och över disk kan förekomma, lagerhantering blir också en del av dina arbetsuppgifter.

Du ska vilja och kunna engagera dig i mötet med kunden och ha förmågan att ge våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till just oss! Du är en uppskattad lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du tar ansvar för ditt arbete och din egna prestation är en förutsättning för att arbeta på MECA.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
 • Köra och leverera varor med budbil
 • Arbeta aktivt med försäljning och ordermottagning
 • Hålla god ordning och reda samt organisera varor och produkter
 • Hjälpa kunden med enklare montering
 • Säkerställa att leveranser och returer från kunden tas emot på lager och behandlas på korrekt sätt
Din profil;
 • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
 • God fordonskunskap premieras, erfarenhet från verkstad är mycket meriterande
 • Engagerad, ansvarsfull samt service- och kundfokuserad
 • Positiv inställning och lösningsorienterad
 • God social förmåga att kunna uttala sig i såväl tal som skrift på svenska
 • Arbetslivserfarenhet från liknande bransch är meriterande
 • Datorvana
 • B körkort
Tjänstens omfattning
 • Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
 • Heltid 100%
 • Lönesättning enligt kollektivavtal
För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en del av vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, en jämnare könsfördelning och en åldersstruktur som på bästa sätt representerar våra kunder.

Varför ska du arbeta på MECA?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan!

Personuppgiftshantering

MECA Sweden AB, org.nr. 556356-5612, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf
Mer info
Kontaktperson Jörgen Pettersson
Telefon 0704-249955
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.

Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.

Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.

Läs mer om oss på meca.se