Skadereparatör till Eskilstuna

Skadereparatör till Eskilstuna

Vi bygger en ny toppfräsch skadeverkstad med den senaste utrustningen och behöver nu utöka verksamheten. Vill du få möjligheten att jobba med den senaste tekniken tillsammans med övriga kollegor på Möller Bil Eskilstuna har du chansen att söka nu.

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter: Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter ut delar, och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat.

Kvalifikationer

- B-körkort
- Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system och med dator som arbetsredskap
- Meriterande om du tidigare arbetat som skadereparatör eller personbilsmekaniker

Vi ser som sagt gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

Det är viktigt för oss med teamkänsla och därför är det viktigt att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med våra värderingar.

Vi tror därför att du som person är:

- Glad, positiv och har en stark känsla för service
- Samarbetsvillig och arbetar för att utveckla processer och rutiner
- Strukturerad och ser fördelarna med att arbeta noggrant. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda enligt planering
- Beredd på att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd eller för att hjälpa en kollega och överlag skapa god stämning i teamet

För mer information, kontakta skadeverkstadschef Fredrik Wallin. Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 2021-04-30. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Esikstuna!

Möller Bil Eskilstuna ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.

Kontaktperson:

Fredrik Wallin

Skadeverkstadschef
fredrik.wallin@mollerbil.se
016-15 09 25
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mollerbil.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.