Säljare Audi

Säljare Audi

På Audi säljer vi marknadens häftigaste och modernaste bilar och vill garantera den absolut bästa produktupplevelsen för våra kunder. Vi utökar och söker därför en till säljare till vårt team i Eskilstuna.

Audi har en mycket stark position på svensk bilmarknad och befinner sig i den största modelloffensiven i märkets historia. Under 2019 lanserades märkets första helt elektriska bil; Audi e-tron och under 2020 har vi tagit ytterligare kliv in i framtiden med flera nya modeller. Under 2021 kommer dessutom en rad nya produktlanseringar, där vi kopplar ytterligare grepp om marknaden. Sommaren 2021 står även vår helt nya 1 100 kvm stora försäljningshall klar för inflyttning.

Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll som säljare samt stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Du får möjligheten att arbeta med ett av marknades ledande varumärken! Vi är ett familjeägt företag med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är även att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter
Som säljare arbetar du självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet och ni ansvarar för att försäljningshallen alltid är representativ och uppdaterad med rätt informationsmaterial. Du arbetar hela tiden med att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat. Meriterande är erfarenhet från bilbranschen och de märken vi representerar
  • Dator- och systemvana
Teamet är viktigt

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityder något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. För att tycka jobbet är kul tror vi att du som söker har någon form av bilintresse för att vara engagerad i dina arbetsuppgifter. Det är en stor fördel om du är väl insatt i marknaden för att kunna arbeta målinriktat med en tydlig struktur och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du som person har ett gediget intresse för människor då du har daglig kontakt med både kunder och medarbetare. Därför behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du också ha ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ.

På Audi Möller Bil Eskilstuna är vi ett tajt försäljningsteam som består av 2 säljare. Därför är det extra viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra som behövs för att ge kunden bästa möjliga service eller hjälpa en kollega när det behövs.

Är du intresserad? För mer information kontakta Försäljningschef Hans Thim. Du är välkommen med din ansökan senast 2021-03-08. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Välkommen till Möller Bil Eskilstuna!
Möller Bil Eskilstuna ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (9 dagar kvar)