Reservdelssäljare, Möller Bil Eskilstuna

Reservdelssäljare, Möller Bil Eskilstuna

Har du butiksvana och trivs att arbeta med försäljning och kundservice kanske detta är jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som reservdelssäljare hos oss kommer du främst att arbeta med försäljning av tillbehör, reservdelar och däck via alla våra kanaler. Du är även den person som har mycket intern kontakt med bilförsäljarna gällande nybilsfrågor, t ex däck och hjul samt tillbehör. Du ansvarar för att reservdelsbutiken har rätt sortiment, att det är rent och snyggt i butiken och att det finns produkter på hyllan samt ser till att skyltning och marknadsförning av kampanjer sker enligt planering. Utöver det stöttar du upp i vår kundmottagning där du vägleder kunden i tekniska frågor och bokar in verkstadsbesök samt upprättar kostnadskalkyler.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet från serviceyrke mot kund
  • Mycket god dator- och systemvana
För att snabbt komma in i rollen tror vi att du som söker tjänsten har ett fordonsintresse samt att du tidigare arbetat med försäljning inom handeln.

Som person är du självständig med god samarbetsvilja och du är effektiv och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du tar initiativ och har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt där verksamhetens gemensamma mål är i fokus. Då en stor del av dagen består av kundkontakt, både externt och internt, inser du vikten av god service och har god förmåga att organisera det dagliga arbetet efter verksamheten och kundernas behov. Du kan kommunicera klart och tydligt i både tal och skrift.

Låter det intressant? För mer information om tjänsten, kontakta Reservdelschef Mattias Hallbeck. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök" senast 2021-04-25. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Varmt välkommen till Möller Bil Eskilstuna!

Möller Bil Eskilstuna ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.