Rekonditionerare

Rekonditionerare

Möller Bil Eskilstuna bygger nytt och söker två rekonditionerare till vår nystartade rekondavdelning. Här arbetar du tillsammans med trevliga kollegor som alla strävar efter att leverera med hög kvalitet.

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter

Som rekonditionerare arbetar du med allt från lättare tvätt med dammsugning till större poleringar och lackförseglingar på framförallt internbilar. Du kommer också utföra en viss del reparationer av lättare stenskott i vindrutor. Vi har nyligen byggt om/renoverat lokaler för att kunna hantera dessa typer av arbeten, och vi erbjuder nybyggda/renoverade utrymmen som är anpassade för verksamheten.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av arbete med rekond är meriterande
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och som person krävs det att du är noggrann och inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och gillar ett högt tempo och du är mån om en god personlig prestation.

För mer information, kontakta verkstadschef Maritha Johansson. Du är välkommen med din ansökan senast 2021-05-31. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen till Möller Bil Eskilstuna
Möller Bil Eskilstuna ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.