Personbilsmekaniker till Volkswagen

Personbilsmekaniker till Volkswagen

Vi söker fler kompetenta medarbetare som vill växa med oss på Möller Bil Eskilstuna. Vi söker nu en mekaniker till vårt serviceteam på Volkswagen.

Som mekaniker hos oss arbetar du bland annat med att utföra service och reparationer, felsökningar och kontroll och justering av mekaniska system. Du arbetar också med förebyggande underhåll på personbilar av de märken vi säljer.

Vi söker dig

Vi söker dig som har B-körkort samt fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden. Arbetet kräver grundkunskap inom bland annat mekanik och elektronik och har du tidigare arbetat som mekaniker är det mycket meriterande. I arbetet förekommer en del kundkontakter vilket ställer krav på social kompetens och en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? För mer information, kontakta Servicechef Lars Olsson. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök", senast 2019-12-10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka!

Välkommen till Möller Bil Eskilstuna!

Möller Bil Eskilstuna ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (1 dag kvar)