Möller Bil Örebro söker Skaderådgivare

Möller Bil Örebro söker Skaderådgivare

Vi söker en Skaderådgivare till vårt team på Skadeverkstaden i Örebro! Vi söker dig som gillar att arbeta med service, kundkontakt och levererar med hög kvalitét.

Som skaderådgivare arbetar du efter Möller Bils skadeprocess vilket innebär att du möter våra kunder, sköter tidsbokningar, fakturering och skadebesiktningar. Utifrån din bedömning och dokumentation upprättar du därefter kalkyler till försäkringsbolagen rörande skadornas omfattning och kostnader för reparation. Du ansvarar även för att arbetet planeras in på skadeverkstaden och på respektive skadetekiker.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter. Meriterande om du tidigare arbetat i systemet Cabas.
Vi söker dig som har god kännedom om bilar och hur de är konstruerade för att kunna göra kvalitativa bedömningar av skador och kostnader för reparation. Du arbetar självständigt och behöver därför ha god planeringsförmåga. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det även att du är noggrann och gillar ordning reda. Våra kunder ska alltid vara utomordentligt nöjda efter sitt besök. Som person är du öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med kollegor.

För mer information kontakta Fredrik Wallin, Skadeverkstadschef. Du är välkommen att skicka din ansökan senast 2022-07-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Välkommen till Möller Bil Örebro!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.